Kund- och rekryteringskoordinator sökes!

Kund- och rekryteringskoordinator till Änglavakt Sverige AB

Om Änglavakt
Änglavakt är en kvalitetsinriktad och personlig barnvaktsförmedling med stort fokus på relationen mellan barn och barnvakt. Vi tror på trygga och långsiktiga relationer och lägger stor vikt vid Änglavaktens förmåga att möta upp varje barns unika behov. Kundens önskemål står i fokus och vi arbetar ständigt för att snabbt leverera kvalitativa barnvakter till våra familjer runt om i Stockholm.

Om rollen
Som kund- och rekryteringskoordinator hos oss på Änglavakt har du delansvar för hela processen från möte med ny kund till tillsättning av uppdraget. Det innefattar första möte hos kund, utformning av kravprofil, annonsering, urval, intervju, matchning, referenstagning samt löpande kundkontakt och uppföljning. Utöver det innefattar arbetet även allmän administration, personalansvar, utbildningssamordning samt ansvar över att såväl våra kunder som våra medarbetare bemöts med hög servicegrad.

Din bakgrund
Vi söker dig som har mycket god förståelse för var det innebär att ta hand om barn och har erfarenhet av arbete på förskola, skola, som au-pair eller motsvarande. Du bör även ha god administrativ förmåga, arbetat med kundservice och ha hög simultankapacitet. Som person är du serviceinriktad och professionell med god förmåga att skapa förtroende. Tidigare erfarenhet av rekrytering är meriterande men vi lägger stor vikt vid personligheten. Det är av stor vikt att du har god personkännedom för att genomföra optimal matchning mellan familj och barnvakt.

För att lyckas i rollen är du ansvarstagande, driven, självgående och van att hantera många saker samtidigt. Vi värdesätter att du är strukturerad med förmåga att sätta upp en egen plan för ditt arbete. Vidare är du initiativrik med fallenhet att se möjligheter, hitta utvecklingssteg och hjälpa bolaget mot dess mål.

Då företaget konstant expanderar erbjuds du ett varierande och stimulerande arbete som ständigt kommer med nya utmaningar. Arbetet kräver goda kunskaper i såväl svenska som engelska, då många av våra kunder och barnvakter är internationella.

Start: Sommaren 2016
Arbetstid: 75 %, 1-2 dagar i veckan är arbetstiden förlagd på sen eftermiddag/kväll p.g.a hembesök hos kunder/familjer.
Lön: Individuell månadslön
Sista ansökan: 21 juni 2016
Märk ditt mejl med “Kund och rekryteringskoordinator” i ämnesraden och skicka din ansökan (med personligt brev samt CV) till mette@anglavakt.se

Sista ansökningsdag är 21 juni 2016 men rekrytering sker löpande så vi ser fram emot att höra från dig så snart som möjligt.