Nyheter

Yoga och samtal om föräldraskap och närbaro

I helgen höll vi en yogaklass med efterföljande samtal om föräldraskap och närvaro på fina Altromondo yoga.

Det är så lätt att dras med i det konstanta bruset. Vi förväntas ständigt vara uppkopplade, tillgängliga på telefon samt på sociala medier. Detta leder lätt till en stress som påverkar sig och sina barn negativt. Som arbetande förälder ska man ha många tentakler ute. Men går det att finna en balans och ett lugn och därmed bli mer effektiv? Hur kan jag lättare filtrera det som är viktigt och samtidigt leva i nuet? Hur kan jag utveckla min närvaro och på riktigt njuta av tiden med mina barn?

Tack för att ni delade med er av era upplevelser med ett öppet och nyfiket sätt.

Välkommen tillbaka till gänget, Ida!

Nu är fina Ida tillbaka efter ett års mammaledighet. Så kul att ha dig tillbaka med full kraft och kreativ energi. Välkommen!

Spännande samarbete med Boulevardteatern

Änglavakt har inlett ett samarbete med Boulevardteatern. Boka biljetter till deras fina barnföreställningar till ett rabatterat pris! Kontakta oss för rabattkod, info@anglavakt.se.

barnens-boulevard

Glad sommar önskar vi på Änglavakt!

Sommaren är äntligen här och därför tar vi nu lite välbehövlig ledighet. Mellan 13 juli till 31 juli har vi därför stängt på kontoret.  Alla intresseanmälningar, ansökningar och förfrågningar behandlas i tur och ordning från och med 1 augusti. Vi på kontoret lovar att bada, äta massor av glass och ladda batterierna för att efter semestern fortsätta leverera barnpassning av allra högsta kvalité!

En riktigt Glad Sommar önskar vi på Änglavakt!

En extra hand på midsommar?

Behöver ni hjälp att ta hand om barnen på midsommar? Änglavakt har lösningen. Våra barnvakter har utbildning och kompetens att passa barn i alla åldrar. De kan anordna lekar och aktiviteter saola_ericson-midsummer_at_skansen-377mt sköta matlagning och nattning när dansen runt stången lider mot sitt slut. Tveka inte att höra av er till oss så hjälper vi er gärna!

info@anglavakt.se

08-710 24  34

Oj oj oj, vilket party!

Igår var Änglavakt med och tog hand om barnen på Lagerlings årliga sommarfest på Rose bar. Det vaGarderobenr en fantastisk tillställning med 170 spralliga och härliga barn från 6 månader till 13 år. Vi ordnade med mängder att aktiviteter såsom pyssel, ansiktsmålning, utklädnad, testa på att spela Black Jack samt filmvisning och massa gott!

 

Utklädnad1

Våra underbara Änglavakter med stöd av tjejer från Artsy ideas samt Åsa från Spelaktiviteter utförde ett kanonjobb. Vi på kontoret är så enormt stolta över er insats. Tack även till Lagerlings för att vi, för tredje året, fick förtroendet att vara med på detta generösa och minnesvärda event!

 

Kund- och rekryteringskoordinator sökes!

Kund- och rekryteringskoordinator till Änglavakt Sverige AB

Om Änglavakt
Änglavakt är en kvalitetsinriktad och personlig barnvaktsförmedling med stort fokus på relationen mellan barn och barnvakt. Vi tror på trygga och långsiktiga relationer och lägger stor vikt vid Änglavaktens förmåga att möta upp varje barns unika behov. Kundens önskemål står i fokus och vi arbetar ständigt för att snabbt leverera kvalitativa barnvakter till våra familjer runt om i Stockholm.

Om rollen
Som kund- och rekryteringskoordinator hos oss på Änglavakt har du delansvar för hela processen från möte med ny kund till tillsättning av uppdraget. Det innefattar första möte hos kund, utformning av kravprofil, annonsering, urval, intervju, matchning, referenstagning samt löpande kundkontakt och uppföljning. Utöver det innefattar arbetet även allmän administration, personalansvar, utbildningssamordning samt ansvar över att såväl våra kunder som våra medarbetare bemöts med hög servicegrad.

Din bakgrund
Vi söker dig som har mycket god förståelse för var det innebär att ta hand om barn och har erfarenhet av arbete på förskola, skola, som au-pair eller motsvarande. Du bör även ha god administrativ förmåga, arbetat med kundservice och ha hög simultankapacitet. Som person är du serviceinriktad och professionell med god förmåga att skapa förtroende. Tidigare erfarenhet av rekrytering är meriterande men vi lägger stor vikt vid personligheten. Det är av stor vikt att du har god personkännedom för att genomföra optimal matchning mellan familj och barnvakt.

För att lyckas i rollen är du ansvarstagande, driven, självgående och van att hantera många saker samtidigt. Vi värdesätter att du är strukturerad med förmåga att sätta upp en egen plan för ditt arbete. Vidare är du initiativrik med fallenhet att se möjligheter, hitta utvecklingssteg och hjälpa bolaget mot dess mål.

Då företaget konstant expanderar erbjuds du ett varierande och stimulerande arbete som ständigt kommer med nya utmaningar. Arbetet kräver goda kunskaper i såväl svenska som engelska, då många av våra kunder och barnvakter är internationella.

Start: Sommaren 2016
Arbetstid: 75 %, 1-2 dagar i veckan är arbetstiden förlagd på sen eftermiddag/kväll p.g.a hembesök hos kunder/familjer.
Lön: Individuell månadslön
Sista ansökan: 21 juni 2016
Märk ditt mejl med “Kund och rekryteringskoordinator” i ämnesraden och skicka din ansökan (med personligt brev samt CV) till mette@anglavakt.se

Sista ansökningsdag är 21 juni 2016 men rekrytering sker löpande så vi ser fram emot att höra från dig så snart som möjligt.

Väntar ni på förskoleplats?

7595Vi har den perfekta lösningen! Änglavakt har kvalificerade och härliga barnvakter med särskild kompetens för att ta hand om de allra yngsta. Vi kan med kort varsel presentera en kandidat som matchar era behov. Ring eller mejla Mette för mer information!

mette@anglavakt.se, 0704-383884

 

Vi växer och nu söker vi fler till vårt team!

Bästa barnvaktsjobben finns hos Änglavakt!

DSC_3444

Lika barn leka bäst
Våra familjer är fantastiska – våra barnvakter likaså.

Kaka söker maka
Vi erbjuder heltidsjobb, deltidsjobb och strötidsjobb.
Främst i Stockholms innerstad men även i närförorter
och i Malmö, Göteborg och London.

Via personlig matchning parar vi ihop rätt barnvakt med rätt familj.

♥ Extrajobbet att älska hittar du hos oss ♥

Sök redan idag! Eller tipsa en vän.

Mejla mette@anglavakt.se

Hoppas att vi hörs!

Solen skiner på nya kontoret!

 

NyakontoretIdag har vi flyttat till nya lokaler på Riddargatan 7a. Med ett större kontorsrum och med fantastisk utsikt över Stockholms takåsar kan vi blicka ut över våra familjer och barnvakter. Just nu njuter vi av vårsolen, att både nätverk och skrivare fungerar samt fredagens spellista. Trevlig helg!