Om oss

Vår filosofi

Änglavakt Sverige AB grundades år 2008 av Sandra Lones fd von Kantzow. Under tiden som hon själv blev mamma till två barn har hon gradvis byggt upp verksamheten, alltid med relationens goda kvalitet i fokus. Många kunder som kom till vid start har vi fortsatt nära relation och samarbete med. Idag är vi sex anställda på kontoret och verksamheten växer stadigt.

Änglavakt Sverige AB sätter relationen mellan ditt barn och vår barnvakt främst. Ditt barn är unikt, och er barnvakt rekryteras och utbildas för att möta upp just ditt barns unika behov. Nyckeln till framgång har för oss varit att personligen träffa er familj för att skapa oss en bild av vad ert barn behöver samt vilken person som passar i just er familj. Barnvakten fyller en viktig funktion och blir på många sätt en del av familjen.  Vi värdesätter långsiktiga, trygga och empatiska relationer och våra barnvakter ska ha gedigen erfarenhet och förstå vikten av dessa värderingar.

Vi vet att våra barnvakter utför ett ansvarsfullt arbete och tar hand om det finaste vi har. Barn knyter an till sin barnvakt. Därför blir hon eller han en viktig person för barnet och symboliserar en kugge i barnets förmåga att etablera trygga relationer. Det vill vi på Änglavakt Sverige AB värna om och därför satsar vi extra mycket på utbildning. Vi tror på personlig utveckling och utökade kunskaper som ett led i att bli en riktigt duktig barnvakt. Alla barnvakter genomgår, förutom en Första-Hjälpen utbildning , även en gedigen utbildning i barnpsykologi med Liv Svirsky.  De barnvakter som arbetar många timmar i veckan får dessutom genomgå en praktisk kurs i matlagning och näringslära med Johanna Westman.

Läs gärna mer om våra utbildningar och utbildare här.


Sandra Lones fd von Kantzow, Grundare och VD

0733-46 18 98

sandra@anglavakt.se

Sandra är civilekonom och tog sin examen vid Birmingham University i England. Sedan dess har hon arbetat som ekonomiansvarig och projektledare på små och medelstora företag. Sandra har även två egna barn. Sedan tonåren har Sandra själv arbetat som barnvakt till ett flertal familjer med barn i alla åldrar och drev under ett antal år egen gymnastikförening för barn 4-13 år.

 

ida_webIda Andersson, Kund- och rekryteringsansvarig

073-500 44 25

ida@anglavakt.se

Ida har en kandidatexamen i företagsekonomi från Södertörns Högskola och har sedan dess arbetat som både Kundtjänstansvarig och Logistikansvarig på små till stora företag. Ida har tre egna barn.

 

Pocketförlaget. Mette Hofman-Bang. Foto: Mia Carlsson

Mette Hofman-Bang, Kund- och rekryteringsansvarig

070-438 38 84

mette@anglavakt.se

Mette har gått Kulturvetarlinjen på Stockholms Universitet och har en fil kand i litteraturvetenskap och svenska språket. Hon har jobbat med relationsskapande kommunikation i över 15 år – som till exempel marknads- & försäljningschef, projektledare och jobbcoach. Främst inom bokbranschen men också på Rädda Barnen, Stockholmsbörsen och Sveriges television.  Foto: Mia Carlsson

 

 Camilla Lindevall, Ekonomiansvarig

camilla@anglavakt.se

Camilla har en kandidatexamen i företagsekonomi från Uppsala Universitet och har arbetat deltid som ekonomiansvarig hos Änglavakt sedan 2011.